Зашто се регистровати на сајту?
Зато што желимо бити и Ваш пријатељ. Ми смо Пријатељ Божији, а није могуће бити пријатељ Божији, а не бити истовремено и пријатељ човеков. Кроз пријатељство и узајамну сарадњу, Вашом регистрацијом можете допринети обогаћењу нашег вебсајта тако што ћете нам послати Ваше чланке, коментаре, предлоге и сугестије. Омогућен Вам је приступ мноштву разноврсног материјала – бесплатно, наравно. Ми смо пријатељ свим људима и тежња нам је да сваког човека приближимо живом, Тројичном Богу – Оцу, Сину и Светом Духу.

Када имам занимљив текст, сведочанство или чланак који желим да поделим са Пријатељ Божији веб сајтом, како то да урадим и да ли ће то бити објављено на сајту?
Наша администрација ће пажљиво размотрити сваки чланак, текст, сведочанство или чудо које нам пошаљете, те, у зависности од његовог ширег значаја, објавити на нашем сајту. Будите слободни и осећајте се позваним да постанете наш члан-сарадник и пошаљите нам све оно што би могло бити на корист народу Божијем. Тек након што се региструјете као члан-сарадник имаћете опцију-могућност да нам пошаљете свој прилог.

Ако ми се појави било каква грешка на сајту шта онда да урадим?
Прво што препоручујемо да урадите је да пошаљете поруку нашој администрацији, јер је то најбољи начин да Вам асистирамо и помогнемо. Увек покушајте да освежите страну пре него што нас контактирате. Хвала.