На основу онога што сам видео путем атомске спектроскопије и анализе свих супстанци које људи конзумирају на дневној бази, морам поручити да је стање заиста алармантно“.

Адамс је рекао јавности како су истраживања његове лабораторије, а која трају већ дуги низ година показала застрашујуће чињенице: храна данас изазива смрт, психичке болести попут деменције, стреса, депресије, неплодности која се шири, до оштећења појединих органа, али и оно што је најважније, долази до губитка способности човека да размишља рационално; долази до сметености, недостатка концентрације итд. Ту су и кожне болести, тумори, мождани удари и све друге напасти које се крију иза речи „Храна“. „Пуно је тога више него што су анализе показале, од контаминације хране тешким металима које људи свакодневно конзумирају, а које воде у гроб саме по себи.“

„Овде се ради о потпуно намерној формулацији токсичних отрова у производима који се масовно користе у целом свету. „Резултат тога је, тврди Адамс оно што видимо: „масовно лудило, пораст криминалитета, колапс масовне радне снаге, повећање зависника о државној благајни, колапс демократија које не могу заживети због когнитивне ретардације маса које имају право гласа, пораст затворске популације, али и потпуни колапс способности свеопште јавности која не може схватити ни основне информације, а које им се сервирају у мејнстрим медијима.“

Дугорочне последице овог раширеног тровања храном су како упозорава Адамс „потпуна пропаст модерне људске цивилизације и то из више разлога; економске неодрживости, еколошког уништења, масовне депопулације становништва али и политичког насиља који је све чешћи, а задњи пример имамо у Украјини. Да, све је то због хране“!

Застрашујући отрови које људско биће конзумира

У својој детаљној анализи коју је спровела Адамсова лабораторија, он спомиње велике количине хемијских једињења које се, како говори, користе у подземним железницама, али у и свој широко распрострањеној брзој храни, од ресторана, преко хлеба, пецива, салама, сирева и свега сувог и меснатог што можете наћи на полицама дућана. Такође у великим количинама у истим намирницама пронађена је велика количина хемијског азодикарбонамида који се повезује са раком.

Но, то није случајно, говори Адамс, тај хемијски спој намерно се ставља и без икакве потребе у храну за масовну конзумацију. „Не постоји логичан разлог зашто би хемикалију под називом азодикарбонамид требало додавати, на пример, хлебу, пециву и саламама, она хемијски не служи тим намирницама и нема никакву нутритивну ни заштитничку сврху. Она се додаје само као отров за стотине милиона потрошача који га беспотребно конзумирају.“

Адамс се посебно базирао и на витамине који су такође затровани. На пример многи популарни вештачки витамини (укључујући дечје), које масовно људи користе као замену исхрани, толико су затровани бакром да је то невероватно. Витамини се узимају на дневној бази, а таква конзумација бакра доводи до менталног лудила и психозе. Наравно када људи оболе од менталних болести услед витамина, опет се окрећу истим фармацеутским отровима.

„Осим у ретким изузецима, престните куповати брзу храну и додатаке произведене у Кини, светски најзагађенијем произвођачу хране. Индустрију америчких природних производа је практично преузела Кина у последњих десет година, а много од онога што мислите да је сигурно и органски, заправо је јако загађено, случајно или намерно, у континенталној Кини.“

Биљке које купујете затроване су оловом, тврди Адамс. Адамс упозорава да је чак 90% биљака које су тестиране имале у себи забрињавајуће нивоа олова. Олово је тешки метал који оштећује људски мозак. Он узрокује деменцију и Алцхајмерову болест и убрзава распад људског мозга. Застрашујуће је да то људи користе, напомиње Адамс.

То су само неки од резултата овог истраживања. Но овај спектроскопски лабораторија пронашао је још нешто. А то су велике количине алуминијума у ваздуху и на пољопривредним површинама, а које падају директно са неба. Адамс тврди да су његова истраживања потврдила да је планета, земља и ваздух прекривена алуминијумом. Измерен је ваздух унутар лабораторије, ван зграде, око пољопривредних површина и доказано је да алуминијума има свуда, не можемо га избећи, али највеће концентрације су наравно око усева што доказује да се усеви посебно третирају из ваздуха отровним хемијским супстанцма попут алуминијума. За све они које не знају, Адамс упозорава да је удисање и конзумирање алуминијума узрочник дегенеративних поремећаја мозга, целе људске популације.

Храна као оружје

„Огромна је финансијска добит од тровања масa, а затим „лечења“ од нуспојава тог тровања. Овај рекет је тако масиван и тако је дубоко укорењен у нашу данашњу културу похлепе, да врло мало људи чак и препознаје шта се дешава са њима. Али да не буде забуне: не вреднују вас по хуманости, духу, оригиналности или креативности. Ви се вреднујете само као извор наплате пореза у почетку, а онда у коначници као „добит за управљање болестима“.

Као што можете видети из ових малих примера, закључује Адамс, храна се данас користи као оружје против човечанства. То је врло подмукао и тихи рат против човечанства, врло добро закамуфлиран, а последице су страшне. Храна коју једемо мења људско биће, а самим тиме и стварност коју живимо.

Решења

Прво – масовно буђење. Друго – производња сопствене хране или куповина од локалних пољопривредника који је узгајају квалитетно. Не купујте прерађену храну у супермаркетима (посебно су опасни вештачки заслађивачи као аспартам и содиум нитрат).

Осим у ретким изузецима, престаните да купујете брзу храну и додатаке исхрани произведене у Кини али и на западу. Будите сумњичави и према „природним“ производима који су често јако обрађени и рафинирани. Питајте о земљама порекла. Проверите присуство тешких метала.

Закључак

„Први светски рат водио се у рововима с војницима и стварним оружјем од олова! Други светски рат био је намерно изазван и био је геноцидног карактера. Битка се водила напредним кинетичким оружјем, али и хемијским оружјем осмишљеним од фармацеутске индустрије. Након Другог светског рата и нацистичке ере рат се привидно прикрива, а вође из нацистичког доба оснивају фармацеутску индустрију која у својим рукама држи и храну и лекове целога света (нпр фирма Bayer).

Трећи светски рат је у току. Он се одвија управо сада против сваког живог бића.“

Ако не верујете у ове изјаве или их сматрате претераним, само погледајте генерално физичко, психичко и духовно стање данашњег становништа, а посебно младих – и све ће вам постати јасно.

(atma.hr/nove-nezavisne-studije)